2013.12.19.
10:07

Írta: Netti egészségkonyhája

Végre blog formában is!!! :)

Kedves barátok, ismerősök, ismeretlenek!

Üdvözlök mindenkit a friss, ropogós blogfelületemen! :)

A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttem, hogy a mai naptól kezdve blog formájában is közzéteszem az "egészségkonyhámban" született finomságokat!!!

Annak idején az volt a célom a facebookos "kajafotó" megosztásokkal, hogy ötleteket, tippeket adjak azoknak a gyakorlott és a konyhában kevésbé jártas hölgyeknek / uraknak, akik nem szeretnének lemondani a finom ételekről, de közben ügyelnének az alakjukra, egészségükre, vagy csak szimplán szeretnek kreatívan főzni és új dolgokat kipróbálni. (Én igazából mindháromban egyszerre vagyok érdekelt :) )

A következő posztokban tehát megtudhatjátok, hogyan is lehet a jól bevált, házias recepteket egészségesebb, esetlegesen diétás formában is elkészíteni.

Kellemes olvasgatást és ötletgyűjtést mindenkinek! :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: diéta egészséges ételek házias ízek

A bejegyzés trackback címe:

https://nettiegeszsegkonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr285699156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása